Categories
UDSTILLING

03. – 17. SEPTEMBER 2022

MARIA SANGIORGIO

Livstemaer og identitet
– Malerier

Maria Sangiorgio er billedkunstner og illustrator, uddannet fra Danmarks Designskole, Institut for Visuel Kommunikation og arbejder som underviser og billedkunstner.

Helleruplund byder alle hjerteligt velkommen til ferniseringen lørdag 3. september kl.14-16 med et poetisk åbningsarrangement kl.14.15 og på udstillingens sidste dag lørdag 17. september kl.14-16 til kunstnersalon kl. 14.15, hvor der serveres varm chokolade ligesom på Guldalderen.

Som oplæg til udstillingen bemærker Maria:

Min grafiske uddannelse inden for illustration præger mine tegninger i deres enkle grafisk udtryk. Min illustrative baggrund skinner også igennem i min arbejdsform og motivverden, men i modsætning til illustrationsarbejdet fortæller jeg med mine udstillingsbilleder mine egne historier og lader motivverdenen være mere åben og tvetydig.

Mine billeder kredser om temaerne liv, relationer / ensomhed, skrøbelighed / styrke.

Helleruplund Kunstforening

Sehestedsvej 1

2900 Hellerup

UDSTILLINGEN ER ÅBEN:

TIRSDAG – FREDAG : 10-12

LØRDAG : 14-16

3 replies on “03. – 17. SEPTEMBER 2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *