Categories
UDSTILLING

05.-19. NOVEMBER 2022

ERIK VEJE RASMUSSEN

HVALERNE SYNGER
– Malerier

Udstillingen åbnes i Helleruplund Sognegård lørdag 5. november kl. 14-16

Mine malerier er utvivlsomt et udtryk for den jeg er. – Jeg trives i et miljø når tingene er komplekse, vanskelige og uforudsigelige, keder mig i klicheer, strategisk kommunikation og andet vrøvl. – Jeg ønsker at inspirere, ikke at kontrollere andre mennesker.

Et maleri er for mig lykkedes, hvis det starter en dynamisk proces, hvor betragterens øjnene afsøger og hjernen trykker på for at danne meningsfyldte sammenhænge i noget, som i første omgang fremstår som kaos. – På et kunstmuseum kan jeg selv nærmest glemme at trække vejret, når jeg står foran et stort værk af Salvador Dali, ligesom jeg næsten kan få ondt i kroppen af kedsommelighed, når jeg står og betragter et naturalistisk billede af en hjort.

Erik Veje Rasmussen

Med mine billeder vil jeg gerne skabe skabe indre forestillinger og fortolkninger. En diskussion foran et af mine billeder – om det forestiller en gravid giraf eller snescooter – glæder mig usigeligt.

Erik Veje Rasmussen

Helleruplund Kunstforening byder alle hjerteligt velkommen til ferniseringen lørdag 5. november kl. 14-16, med et poetisk åbningsarrangement kl. 14.15 og på udstillingens sidste dag lørdag 19. november kl. 14-16 til kunstner-salon kl. 14.15 hvor der serveres varm chokolade ligesom på Guldalderen.

Helleruplund Kunstforening

Sehestedsvej 1

2900 Hellerup

UDSTILLINGEN ER ÅBEN:

TIRSDAG – FREDAG : 10-12

LØRDAG : 14-16

Categories
UDSTILLING

01. – 22. OKTOBER 2022GRAZYNA GOTZ

Berøringer
– Malerier

Udstillingen handler om nærvær, om at stoppe op og reflektere over livets indhold og meningen – en af de fornemste opgaver for en kunstner i samtiden.

Mit mål med denne udstilling er at skabe
“et kontemplativt rum” – et rum, hvor det moderne menneske får mulighed for refleksion og fordybelse, hvor jeg med mine abstrakte malerier får beskueren til at give slip
og til for en kort bemærkning opleve ro, klarhed og balance.

Grazyna Gotz

Grazyna Gotz bruger olie-malingen til bevidst at indfange dybde, tekstur, farve og lys – og opbygger sit billede med tynde lag af farver indtil billedet bliver mættet og modent.

Til ferniseringen lørdag 1. oktober kl.14-16 – med et poetisk åbningsarrangement kl.14.15 og på udstillingens sidste dag lørdag 22. oktober kl.14.-16 til kunstner-salon kl.14,15, hvor der serveres varm chokolade ligesom på Guldalderen.

Helleruplund Kunstforening

Sehestedsvej 1

2900 Hellerup

UDSTILLINGEN ER ÅBEN:

TIRSDAG – FREDAG : 10-12

LØRDAG : 14-16

Categories
UDSTILLING

03. – 17. SEPTEMBER 2022

MARIA SANGIORGIO

Livstemaer og identitet
– Malerier

Maria Sangiorgio er billedkunstner og illustrator, uddannet fra Danmarks Designskole, Institut for Visuel Kommunikation og arbejder som underviser og billedkunstner.

Helleruplund byder alle hjerteligt velkommen til ferniseringen lørdag 3. september kl.14-16 med et poetisk åbningsarrangement kl.14.15 og på udstillingens sidste dag lørdag 17. september kl.14-16 til kunstnersalon kl. 14.15, hvor der serveres varm chokolade ligesom på Guldalderen.

Som oplæg til udstillingen bemærker Maria:

Min grafiske uddannelse inden for illustration præger mine tegninger i deres enkle grafisk udtryk. Min illustrative baggrund skinner også igennem i min arbejdsform og motivverden, men i modsætning til illustrationsarbejdet fortæller jeg med mine udstillingsbilleder mine egne historier og lader motivverdenen være mere åben og tvetydig.

Mine billeder kredser om temaerne liv, relationer / ensomhed, skrøbelighed / styrke.

Helleruplund Kunstforening

Sehestedsvej 1

2900 Hellerup

UDSTILLINGEN ER ÅBEN:

TIRSDAG – FREDAG : 10-12

LØRDAG : 14-16

Categories
UDSTILLING

5. – 26.MAR//2022

Categories
UDSTILLING

5. – 19. FEB//2022