Categories
UDSTILLING

05.-19. NOVEMBER 2022

ERIK VEJE RASMUSSEN

HVALERNE SYNGER
– Malerier

Udstillingen åbnes i Helleruplund Sognegård lørdag 5. november kl. 14-16

Mine malerier er utvivlsomt et udtryk for den jeg er. – Jeg trives i et miljø når tingene er komplekse, vanskelige og uforudsigelige, keder mig i klicheer, strategisk kommunikation og andet vrøvl. – Jeg ønsker at inspirere, ikke at kontrollere andre mennesker.

Et maleri er for mig lykkedes, hvis det starter en dynamisk proces, hvor betragterens øjnene afsøger og hjernen trykker på for at danne meningsfyldte sammenhænge i noget, som i første omgang fremstår som kaos. – På et kunstmuseum kan jeg selv nærmest glemme at trække vejret, når jeg står foran et stort værk af Salvador Dali, ligesom jeg næsten kan få ondt i kroppen af kedsommelighed, når jeg står og betragter et naturalistisk billede af en hjort.

Erik Veje Rasmussen

Med mine billeder vil jeg gerne skabe skabe indre forestillinger og fortolkninger. En diskussion foran et af mine billeder – om det forestiller en gravid giraf eller snescooter – glæder mig usigeligt.

Erik Veje Rasmussen

Helleruplund Kunstforening byder alle hjerteligt velkommen til ferniseringen lørdag 5. november kl. 14-16, med et poetisk åbningsarrangement kl. 14.15 og på udstillingens sidste dag lørdag 19. november kl. 14-16 til kunstner-salon kl. 14.15 hvor der serveres varm chokolade ligesom på Guldalderen.

Helleruplund Kunstforening

Sehestedsvej 1

2900 Hellerup

UDSTILLINGEN ER ÅBEN:

TIRSDAG – FREDAG : 10-12

LØRDAG : 14-16